Senior Coposu

Nu ling unde scuip. Foarte românește.

Nu susțin un partid care minte poporul în cel mai pur stil comunist. Care susține un dictator, pe Băsescu!

Nu susțin un partid care mi-a distrus visul de a fi medic pediatru, prin corupția răspândită la spitalul județean, nu susțin un partid care mi-a luat bucuria de a fi mamă, dându-mi un salariu care nu îmi permite practic să-l cresc.

Nu susțin un partid care mă alungă la propriu din țară, ca aici să rămână nulitățile!

Tot ce trebuie să faci este să mergi în rând, frumos, să mărșăluiești sub steagurile portocalii, să ne lași pe noi cei care credem în altceva în pace. Nu vom crede în acest regim de impostură. NICIODATĂ!

Iar cei cu EIP sunt greutăți care îți sunt aruncate în față pentru a te face să te simți important. NU-ȚI ESTE RUSINE cu Eba la Bruxelles? Mie îmi este!!!

Anonim

Și mie mi-e rușină

Publicat de horia, mar., 29/06/2010 – 16:21

Și mie mi-e rușine cu Eba la Bruxelles, dar mi-e rușine și de oamenii care fac un joc dublu în cadrul partidului, spunând că încearcă să facă pace. Un pic de bun simț de la ei ar fi binevenit! Din respect pentru cei cărora le pasă cu adevărat de PNȚCD! Toate cele bune!

Anonim

pt marcel turcas

Publicat de nukkupop, mie., 16/06/2010 – 19:43

dragă marcel, nu este suficient că după marea dezertare ești circ, crezi că dacă ai luat o decizie atat de greșită din punctul meu de vedere, îi poți convinge pe alții să facă la fel, crezi ca toți putem fi manipulați și că am putea să ne ținem capul sus la orice întâlnire între țărăniști, știi cum te-ai simțit la muzeu la comemorarea seniorului coposu, te așteptăm înapoi fără ură și nu asculta stanca pentru că orice faci

Anonim

Virgin, lasă-l

Publicat salajean, sâm., 19/06/2010 – 01:41

Mai Virgil Mai, unii dintre noi avem și soții care nu se impun până la acest nivel. Dacă ai fost nevoit să pleci din PNȚCD pentru că „ai băgat prea mulți bani” în partid, la insistențele soției tale, cu noi nu merge. Apropo de bani, concret: cât ai băgat în PD-L? Care a fost „prețul” să te bage neconstituțional într-un deconcentrat? A meritat? Eu spun că nu.

Citeşte mai mult la: PNŢCD – Ultima şansă | Paul-Sorin Tiţa http://www.tita.ro/2010/06/pntcd-ultima-sansa#ixzz0x4XMMuKp

Sub licență Creative Commons: Atribuire