Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România

ING

Get it on Google Play

Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România este una dintre cele mai complete aplicații de mobile banking testate, oferind, pe lângă posibilitatea efectuării de operațiuni curente cu conturile noastre bancare, și posibilitatea de a plăti facturi prin simpla scanare a codului de bare de pe acestea. Continuă lectura „Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România”

MyBRD Mobile, de la BRD – Groupe Société Générale

BRD

Get it on Google Play

Dacă deja ești client BRD, s-ar putea să te intereseze aplicația MyBRD Mobile pentru telefoane sau tablete cu Android, iPhone sau iPad și Windows Phone. Dacă nu ești client BRD, poate vei lua în calcul și serviciile de mobile banking atunci când îți vei alege banca. Eu sunt client BRD de câțiva ani buni și chiar m-am bucurat atunci când serviciului BRD Net, devenit între timp MyBRD Net, i s-au adăugat și aplicațiile MyBRD Mobile. Continuă lectura „MyBRD Mobile, de la BRD – Groupe Société Générale”

BT24 Mobile, de la Banca Transilvania, față cu reacțiunea online

Banca Transilvania

Get it on Google Play

Banca Transilvania are, de ceva vreme, o aplicație extrem de utilă pentru telefoanele cu Android și pentru iPhone. De suficient de multă vreme încât concurența codașă să lase recenzii total aiurea la aplicație. De la „nu merge deloc aplicația”, până la „nu poți face transferuri sau plăți”. Continuă lectura „BT24 Mobile, de la Banca Transilvania, față cu reacțiunea online”