Guvernul Nădrag

Liviu Dragnea

Ca o primă impresie, la rece, după instalarea Guvernului Sorin Grindeanu, aș fi putut să spun că acest guvern li se potrivește ca o mănușă celor care vor să scoată castanele din foc cu mâna altora, ba chiar să mai ia și comision pentru know-how. Domnului Liviu Dragnea, însă, acest guvern i se potrivește ca o pereche de nădragi.

Continuă lectura „Guvernul Nădrag”

Declarația lipsă a lui Liviu Dragnea: Cum l-au votat românii pe neamțul Klaus Iohannis?

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea se chinuie, de la aflarea rezultatelor primului tur de scrutin încoace, să le explice celorlalți baroni ai PSD – care, dat fiind absurdul explicațiilor, nu par să fie deloc mai inteligenți decât el -, cum anume a fost posibil ca neamțul Klaus Iohannis să obțină atât de multe voturi câte a obținut, în ciuda numărului mare de iepuri introduși de divizia de diversiuni a PSD în cursa electorală și a mobilizării exemplare prin fabrici, ogoare și cimitire. Fără explicațiile lui Liviu Dragnea, ceilalți baroni PSD s-ar putea simți neputincioși în a mai convinge electoratul să voteze un român mândru și breaz precum Victor Ponta. Continuă lectura „Declarația lipsă a lui Liviu Dragnea: Cum l-au votat românii pe neamțul Klaus Iohannis?”

Liviu Dragnea are puteri paranormale

Liviu Dragnea

Moto: „Știu ce-ai votat astă vară!” (Nea Drag)

Se zvonea de ceva vreme că Liviu Dragnea ar fi având harul de a vorbi cu morții, un har atât de bine dezvoltat încât nu numai că putea sta la taclale cu ei, dar ar fi putut chiar să îi convingă să facă tot ceea ce dorea el. Însă ultimele declarații ale lui Liviu Dragnea vin să ne demonstreze că acesta nu este singurul talent ascuns al marelui șefuț PSD-ist. Bunăoară, Liviu Dragnea a afirmat „că cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis.” Continuă lectura „Liviu Dragnea are puteri paranormale”