Gecko Parc
septembrie 11th, 2017 de Diana Elisa Tița

La sfârșitul săptămânii trecute am fost la Gecko Parc, un parc de aventură situat în incinta parcului de agrement „Moara de Vânt”.

Parcul de aventură are 5 trasee de aventură: traseul mov, traseul galben, traseul verde, traseul albastru și traseul roșu. Traseul mov și traseul galben sunt pentru copii, traseul verde este pentru adolescenți și copii care au peste 1,50m, iar traseul albastru și cel roșu sunt pentru adolescenți și adulți cu experiență care au parcurs traseul verde.

Eu am parcurs traseul verde și pe cel albastru. Urcarea pe traseul verde se face pe o scară mică, iar pe cel albastru pe o scară mai mare. Coborârea se face pe o tiroliană, respectiv pe o scara.

Dacă și părinților voștri li se face frică atunci când vă urcați la înălțimi mari (traseul verde – 2m, traseul albastru – 4m), sunt multe hamace prin zonă în care se pot ascunde, așa cum a făcut mama mea.

M-am distrat de minune și am avut ocazia ca pe traseul albastru să trec printr-un cub.

Gecko Parc, parc de aventură

Parcul de Aventură Gecko Parc

Publicat în Educație, Sport, Video Cu etichetele:

Adrenalin Park Băile Cojocna
august 7th, 2015 de Diana Elisa Tița

Săptămâna asta am fost la Adrenalin Park, la Băile Cojocna. Fusesem mai multe zile la Băile Cojocna și eram curioasă să văd ce se întâmplă în Adrenalin Park.

Băile Cojocna Adrenalin Park

Vedere asupra Lacului Mare (Băile Cojocna), din Adrenalin Park.

Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Educație, Sport Cu etichetele: , , ,