Categoria: Social

Fără grațiere și amnistie pentru politicienii corupți!
ianuarie 29th, 2017 de Paul Sorin Tița


Miting în Cluj-Napoca, Transilvania, România, împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului vizând grațierea și amnistia pentru politicienii corupți.

Publicat în Politică, Social, Video Cu etichetele: , ,

Moldova Mare
ianuarie 24th, 2017 de Paul Sorin Tița

Republica Moldova trebuie, mai devreme sau mai târziu, să dispară.

Republica Moldova este un stat artificial, creat pe tabla de șah a Europei pentru a controla centrul acesteia. Nu este nimic natural în acest stat:  Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social Cu etichetele: , , ,

INFP alertă cutremur Vrancea
octombrie 16th, 2016 de Paul Sorin Tița

Vânătorii de cutremur au un nou instrument: aplicația EIS (care cred că vine de la Earthquake Information Service) pentru Android, de la Institutul Național pentru Fizica Pământului. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Aplicații mobile, Social, Tehnologie Cu etichetele: , , , ,

România
martie 28th, 2016 de Paul Sorin Tița

M-am încrezut crezând că țara voastră, ceea moștenită de la buna și bunul, cu voi o duceți, în inima voastră, în ființa voastră, cu voi, oriunde, mereu. Mă gândeam că voi, ca și mine, oriunde mergeți, vă simțiți împinși înainte de tot rodul cel bun al neamului nostru. M-am încrezut că ați ști unde îi locul neamului vostru între neamurile de pe ceriul cel sfânt al istoriei lumii.

Dar voi, cerșirăți la Poartă și Porți, așteptarăți la garduri și garde, trecurăți Dunări și Dunăre, incapabili de a cunoaște tăria care vă împinge înainte și vă cheamă, pururea, înapoi. Dacă după atâtea vremuri și vremi mai suntem aici, suntem pentru ca după atâtea vremuri și vremi să închegăm în juru-ne tot cheagul, tot neamul cel neasuprit și neocupat. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social

Cristi Borcea
ianuarie 7th, 2016 de Paul Sorin Tița

Văd că toți chibiții Interneților sunt preocupați de cotloanele mai primitoare sau nu prin care umblă Cristi Borcea. Cei mai preocupați sunt ultrahipsterii din multinaționale și le înțeleg perfect motivele. În vreme ce ei nu au timp decât de ei în afara timpului de slujbăreală, Cristi Borcea este la polul opus: socializează prea mult și prea în profunzime. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social Cu etichetele:

Mesaje de Crăciun
decembrie 24th, 2015 de Paul Sorin Tița

Distribuitor autorizat de dume și furnizor oficial al Casei Regale din Portocalistan, donez mesaje de Crăciun rămase pe stoc de la Crăciunul trecut. Mesajele se află în stare bună și mai pot fi utilizate și Crăciunul acesta. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Social Cu etichetele:

jene reale
octombrie 26th, 2015 de Paul Sorin Tița

Considerații generale:
Sunt mai puține stele sus
Decât pe umere penale
Care ne-au luat şi ne-au tot dus. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică, Social