Cum să urmărești programe TV cu SMART TV și IPTV

IPTV SMART TV

Vrei să urmărești canale străine de televiziune pe televizorul tău SMART conectat la internet? Este cam greu să găsești aplicații pentru asta în magazinul de aplicații al televizorului tău. Cam singurele aplicații pe care le vei găsi sunt pentru posturi internaționale de știri (BBC News, France 24, MSNBC, Russia Today, Bloomberg etc.) sau pentru posturi naționale (Voyo: posturi din cadrul trustului media Pro, Antena Player: posturi din cadrul trustului Impact sau Seenow: o gamă mai diversificată de canale de televiziune). Continuă lectura „Cum să urmărești programe TV cu SMART TV și IPTV”

ShortPixel, un plugin de WordPress pentru optimizarea imaginilor

ShortPixel

O poză face cât o mie de cuvinte, iar asta este cu atât mai adevărat și mai important pe internet, dacă ținem cont de faptul că dimensiunile imaginilor au un impact major în viteza de încărcare a unei pagini web și, pe cale de consecință, asupra clasării paginii respective pe motoarele de căutare. Continuă lectura „ShortPixel, un plugin de WordPress pentru optimizarea imaginilor”

Contul de Twitter @Emil_Boc este al unui struț, nu al lui Emil Boc, primar al Municipiului Cluj-Napoca și fost prim- ministru al României

Emil Boc Twitter

Moto:
„Înăuntru cum ajunse,
Siderat de-așa decor,
Struțul capul își ascunse
În nisipul mâțelor.”
(„Struțul și leul”, fabulă scrisă de un anonim de pe strada Grigore Alexandrescu)

Ne pare rău să vedem cum numele iubitului și cinstitului nostru primar Emil Boc este târât în nisip de către un struț care i-a furat identitatea pe Twitter prin contul @Emil_Boc. Tehnologia a depășit orice limite, dacă un struț de la o grădină zoologică de aiurea poate să fure identitatea primarului nostru scump și să îi mânjească imaginea publică târând-o în nisip. Twitter ar trebui să controleze mai atent cine își face cont în rețeaua socială, pentru a nu mai avea astfel de surprize neplăcute. Continuă lectura „Contul de Twitter @Emil_Boc este al unui struț, nu al lui Emil Boc, primar al Municipiului Cluj-Napoca și fost prim- ministru al României”

Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România

ING

Get it on Google Play

Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România este una dintre cele mai complete aplicații de mobile banking testate, oferind, pe lângă posibilitatea efectuării de operațiuni curente cu conturile noastre bancare, și posibilitatea de a plăti facturi prin simpla scanare a codului de bare de pe acestea. Continuă lectura „Aplicația mobilă ING Home’Bank de la ING Bank România”

Samsung Galaxy S6 se lansează la Mobile World Congress 2015, în Barcelona

Evident, nu se lansează doar Samsung Galaxy S6 în Barcelona, la Mobile World Congress 2015, dar pe mine doar ăsta mă cam interesează. Să nu mint, ar mai fi unul, care, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, ar avea ecran pe trei fețe. Dar cam atât despre zvonuri, întrucât evenimentul e prea apropiat ca să mai avem timp să facem un inventar al tuturor zvonurilor, care de care mai fanteziste. Continuă lectura „Samsung Galaxy S6 se lansează la Mobile World Congress 2015, în Barcelona”

Dear @Twitter / @Support / @Translator

Twitter

Dear @Twitter / @Support / @Translator,

My account (@paultita) was suspended on September 11, 2014, without any email notification regarding the reason for my suspension. I reported the suspension to the support team twice, but I didn’t receive any answer.

Considering my volunteer translation work for the translation of Twitter to Romanian, I think I deserve at least an answer.

Sincerely yours,

@paultita Continuă lectura „Dear @Twitter / @Support / @Translator”