Victor Ponta
ianuarie 22nd, 2017 de Paul Sorin Tița

Victor Ponta nu a înțeles nimic din vremurile prin care a trecut și cărora nu a putut să le facă față. A îmbătrânit urât și fără să rodească. Este trist să vezi că un om îmbătrânește brusc și fără de folos, dar este și mai trist să îți dai seama că acest om a condus Guvernul României. Iar când ne gândim că Victor Ponta ar fi putut să ajungă Președintele României, ne dăm seama că viața pe planeta România este o ruletă rusească. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: ,

Victor Ponta
iulie 24th, 2015 de Paul Sorin Tița

Victor Ponta a afirmat că este posibil să părăsească din nou țara pentru o operație în Turcia. Cunoscut fiind faptul că mai toți justițiabilii români care au făcut ceva cheag pe căi mai mult sau mai puțin legale se îmbolnăvesc subit atunci când justiția se uită ce au în straiță și îi întreabă iscoditor de unde, este firesc să ne intereseze mult mai puțin starea de sănătate a inculpatului Victor Ponta decât problemele sale cu justiția, fiind absolut siguri că problemele medicale ale acestuia pot fi tratate corespunzător și în România, ba chiar și în spitalele penitenciare, dacă va fi cazul. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele:

Victor Ponta
iunie 10th, 2015 de Paul Sorin Tița

În ciuda afirmațiilor băsiste potrivit cărora prim-ministrul Victor Ponta ar avea toate ușile închise în politica externă, agenda deplasărilor în străinătate, pe care am reușit să o obținem plasând ciubucul potrivit omului potrivit, demonstrează cu totul altceva. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: ,

Cluj-Napoca, 16 noiembrie 2014
martie 17th, 2015 de Paul Sorin Tița

Miting împotriva guvernului Victor Ponta.

Publicat în Politică, Video Cu etichetele: , ,

Victor Ponta în guvernul Emil Boc
noiembrie 12th, 2014 de Paul Sorin Tița

Moto:
„Decât printre furi codaș,
Mai bine-n Sibiu fruntaș!”
(Stan Pățâtu)

Tovarășul lor, nu al nostru. Tovarășul celor despre care spuneți că stau în spatele lui Klaus Iohannis și sunt hoți. Tovarășul celor lângă care ați stat și nu v-a fost jenă. Cocoțat pe gard, ca un pisoi așteptând vrăbiile, cu toată pleiada de furi la picioarele dumneavoastră. Tovarăși de guvern și de scări. Tovarășul lui Traian Băsescu. Tovarășul lui Emil Boc. Tovarășul lui Cătălin Predoiu. Tovarășul lui Adriean Videanu. Tovarășul lui Radu Berceanu. Tovarășul lui Vasile Blaga. Tovarășul Elenei Udrea. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele:

noiembrie 6th, 2014 de Paul Sorin Tița

În ciuda dezinformărilor televiziunilor de știri băsiste, Victor Ponta este foarte iubit și în Transilvania. Aflat în vizită în municipiul Baia Mare, județul Maramureș, candidatul PSD la Președinția României a fost întâmpinat cu urale de cetățenii aflați întâmplător în zonă, care s-au oprit pentru o clipă să aducă un omagiu întâiului fiu al țării. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: ,

Antena 3
noiembrie 6th, 2014 de Paul Sorin Tița

De ce ar fi mers Klaus Iohannis la o dezbatere electorală cu Victor Ponta la Antena 3? Doar dintr-o dorință inexplicabilă de a retrăi tinerețea în comunism la o întâlnire cu tovarăși moderatori care să scoată liniarul din dotare pentru a-ți da peste degete ori de câte ori ai îndrăzni să critici activitatea primului fiu al țării. Dintr-un masochism care nu ar fi putut convinge decât adepții BDSM. Pentru că, dacă ar fi mers, ar fi pățit cam ce a pățit Mihăiță Calimente: nu ar fi fost lăsat să-și prezinte argumentele de către așa-ziși moderatori al căror unic scop este acela de a manipula opinia publică pentru a face din Victor Ponta viitorul președinte al României. Iar dacă ar fi insistat, ar fi avut toate șansele să fie dat afară de pe platoul emisiunii, la fel ca Mihăiță Calimente, dat afară din emisiune de către Răzvan Dumitrescu. Citește mai mult din acest articol »

Publicat în Politică Cu etichetele: , , ,